If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А някой занимавал ли се е да сменя подсветката на кръглия уред за климатроника и този за степените на перката? Намерих една стара тема във форума с ръководство как става това, но там пък хората запоявали новите крушки за цокъла. Наистина ли е необходимо това и няма ли вариант да стане по-лесно?
Аз съм сменял крушки по врътките и не съм запоявал нищо.Намерих си такива миниатюрни същите.Това беше 2009 Не може да няма крушки сега...че даже и някви модерни ,диодни, лед -шегувам се.
Стигнах до пустите крушки най-накрая, ама е ебати разглабянето. Въпросът ми сега е дали се намират такива крушки с фасунките и да не ме изненадат с някакви космически суми, че чета из форума за нещо от сорта на 30 лв за бройка. Колега, ти като си ги сменял преди години колко те обрулиха за тях?
Стигнах до пустите крушки най-накрая, ама е ебати разглабянето. Въпросът ми сега е дали се намират такива крушки с фасунките и да не ме изненадат с някакви космически суми, че чета из форума за нещо от сорта на 30 лв за бройка. Колега, ти като си ги сменял преди години колко те обрулиха за тях?
Аз сложих светодиоди. До колкото си спомням те не бяха ли с едни плитки цокли?
Заниманието е точно за минута,изхвърляш оригиналният цокъл,и запояваш обикновенна крушка 1,2W от 0.50лв.(ако искаш да свети по силно има и 2W).Сменил съм само на едната врътка преди около 5 години,няма никакви проблеми,и освен това свети също като останалите.
Я опитай да дръпнеш крушката от фасунгата би трябвало да излезе. Мери ли дали има 12V на фасунгата за светлините за задна?
-----------
Пай сеее ...
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Не съм, в момента запоявам диоди на фасунките, после слизам да сглабям централната конзола. След това пак ще се върна към светлините за задната.
Май съм позакъснял, сори...ами по спомен само се издърпваха от фасунгата...бяха някви стотинки, най-много лев...до миналата година си работеха...пък и сегашния собственик не се оплаква, държат още.
Резултатът е видим,исках само да кажа,че именно жълтата чек лампа ме накара навремето да обикалям колата,докато разбера,че едната лампа на номера е изгоряла
Comment